Inschrijven voor de peuterspeelzaal

Als u een speelzaal heeft uitgezocht kunt u uw kind inschrijven voor de peuterspeelzaal. Voor een informatieboekje en een inschrijfformulier kunt u op de peuterspeelzaal van uw keuze terecht. De leidsters zullen u informeren over de gang van zaken en de wachtlijst op de betreffende zaal. U bent vrij in de keuze van de zaal maar bij sommige zalen is de wachtlijst wat langer. Schrijf uw kind daarom altijd tijdig in. Voor het inschrijven kunt u hieronder bij 'inschrijfformulier' klikken op de speelzaal naar keuze of gebruik maken van het inschrijfformulier. Het inschrijfformulier moet volledig ingevuld, met de vereiste bijlagen, verzonden worden naar onze administatie. Wanneer uw kind ingeschreven is, wordt dit per e-mail bevestigd, houdt u dit a.u.b. zelf goed in de gaten.

Mocht de zaal van uw voorkeur niet voldoende plaatsen ter beschikking hebben, dan wordt u daarvan zo snel mogelijk op de hoogte gebracht en u een andere zaal geadviseerd. Plaatsing gebeurt in volgorde van inschrijfdatum. Gaat uw kind de speelzaal weer verlaten? Houdt u dan in de gaten dat uw peuter twee maanden van tevoren weer moet worden uitgeschreven.

 

Vanaf februari 2017 kunnen ouders die een kind hebben bij de peuterspeelzalen van de SKV, onder bepaalde voorwaarden kinderopvangtoeslag aanvragen bij de belastingdienst. Het gaat over het algemeen om ouders die beide werken, studeren, gezinnen met één ouder of ingeval van co-ouderschap. De voorwaarden kunt u terug vinden op de site van de belastingdienst www.toeslagen.nl. Hebt u wel recht op de kinderopvangtoeslag dan vragen we u samen met het inschrijfformulier de Aanvraag voor een Oudercontract voor kinderopvangtoeslag in te vullen. U dient deze Aanvraag geheel ingevuld, ondertekend en voorzien van de benodigde bijlagen met het inschrijfformulier mee te sturen.

De LRKP nummers die u nodig heeft voor de aanvraag van de Kinderopvangtoeslag bij de belastingdienst zijn voor elke zaal verschillend. U kunt dus pas toeslag aanvragen als u definitief weet op welke zaal uw kind geplaatst is.

De nummers zijn:

Boschfluiters: 831689274

De Hooiberg en De Boerderij: 252187738

't Kwetternest: 164210386

Olleke Bolleke: 124295137

Pippeloen: 251763602

Speelboom: 152780932

 

Voor ouders die geen recht op kinderopvang toeslag hebben blijft de gemeente Voorschoten hen in de vorm van subsidie tegemoet komen.

Als u geen recht op kinderopvangtoeslag heeft, kunt u voor de subsidie in aanmerking komen maar dan moet u natuurlijk wel kunnen aantonen dat u geen recht op de toeslag heeft. Hiertoe vult u een Ouderverklaring geen recht op kinderopvangtoeslag in. U kunt in het tariefoverzicht zien welk bedrag u per maand gaat betalen. De subsidie is al met dit bedrag verrekend. U dient deze Ouderverklaring geen recht op kinderopvangtoeslag, geheel ingevuld, ondertekend en voorzien van de benodigde bijlagen met het inschrijfformulier mee te sturen.

Inschrijfformulier

Voor inschrijven bij De Boschfluiters: klik hier 

Voor inschrijven bij De Hooiberg: klik hier

Voor inschrijven bij De Boerderij: klik hier

Voor inschrijven bij 't Kwetternest: klik hier

Voor inschrijven bij Olleke Bolleke: klik hier

Voor inschrijven bij Pippeloen: klik hier

Voor inschrijven bij De Speelboom: klik hier

 

Inschrijfformulier (NL)

Inschrijfformulier (English)

Aanvraag_voor_een_Oudercontract_kinderopvangopvangtoeslag

Ouderverklaring geen recht op kinderopvangtoeslag

Aanvraag voor een Oudercontract voor kinderopvangtoeslag (English)

Ouderverklaring geen recht op kinderopvangtoeslag (English)

 

Recent SKV nieuws

Naar het nieuwsarchief...