SKV nieuws

Aanvullende maatregelen Hooiberg vanaf 11 mei

Gepubliceerd op

Logo speelzaal Hooiberg - Voorschoten NH

Betreft: aanvullende afspraken bij opening Peuterspeelzaal de Hooiberg

Beste ouders/verzorgers,

Deze week heeft u een centrale brief ontvangen van Louise Schrijver over de opening van de peuterspeelzalen per 11 mei a.s. en de maatregelen die hierbij nodig zijn. Wij vragen u deze afspraken goed door te lezen en in acht te nemen.

Omdat iedere peuterspeelzaal zo z’n eigen kenmerken heeft, worden er op de Hooiberg de volgende aanvullende maatregelen genomen:

 

-        Om op de zaal en met de materialen hygiënisch te kunnen beginnen en te kunnen afsluiten, zullen de leidsters tijd nodig hebben om schoon te maken en zal de peuterspeelzaal van
8.30 – 12.00 uur geopend zijn. Graag brengen tussen 8.30-9.00 uur en ophalen tussen 11.45-12.00 uur.

-        Kinderen zullen bij de deur van het lokaal aan de leidster overgedragen worden, nadat ouders de jas/tas hebben opgehangen en de handjes gedesinfecteerd zijn. Wij zorgen dat er desinfectiegel klaar staat.

-        Er kan maximaal 1 ouder bij de kapstok een jas/tas ophangen. Andere ouders blijven op gepaste afstand wachten tot er weer ruimte is.

-        Iedere peuter graag zijn/haar eigen geschilde fruit meenemen in een plastic bakje voorzien van naam. Dit kan op het daarvoor bestemde tafeltje neergezet worden bij de deur.

-        In deze periode doen we even niet aan zindelijkheidstraining. Alleen als uw peuter goed op de wc kan plassen, kan hij/zij zonder luier komen.

-        Bij droog weer worden de kinderen buiten opgehaald door de ouder.

-        Breng- en haaltijden houden we zo kort mogelijk. Wij verzoeken u bij het ophalen buiten, eerst de tas en het fruitbakje van uw peuter binnen op te halen, niet het lokaal te betreden. De leidster zorgt ervoor dat u uw peuter bij het hek mee kunt nemen.

-        Bij slecht weer gelden dezelfde regels als bij binnenkomst en kunt uw peuter bij de ingang van het lokaal meenemen. Ook hier zullen ouders dan soms even op elkaar moeten wachten.

-        Wilt u weten hoe het met uw peuter gaat of heeft u of hebben wij bijzonderheden te melden, dan zal dit telefonisch of per mail gebeuren.

 

Om een inschatting te kunnen maken over de bezetting in mei horen wij graag via de mail van u vóór 3 mei a.s. of uw peuter gebruik gaat maken van de afgesproken ochtenden op de peuterspeelzaal (hooiberg@kinderspeelzaalvoorschoten.nl).

Met alle centrale en aanvullende maatregelen hopen we maandag 11 mei een goede en gezellige start te kunnen maken op de Hooiberg. Omdat het voor iedereen een bijzondere situatie is, kan het zijn dat er binnenkort of op lange termijn aanvullende maatregelen nodig zijn. Heeft u zelf suggesties dan horen wij die graag.

 

Hopende u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.

 

Met vriendelijke groet,

Leidsters peuterspeelzaal de Hooiberg (tel. 071 5767370)


Recent SKV nieuws

Naar het nieuwsarchief...