SKV nieuws

Cursus Positief opvoeden voor gescheiden ouders (Triple P)

Gepubliceerd op

 

 

logo_CJG

Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Katwijk start op maandagavond 17 september 2018 de cursus Positief opvoeden voor gescheiden ouders.

Bij deze training leer je hoe je kunt omgaan met de gevolgen van een scheiding.

Voor ouders die in een (v)echtscheiding zitten of die net achter zich hebben en die problemen ondervinden als gevolg van deze scheiding.

Als gevolg van een scheiding kun je als ouder met allerlei problemen te maken krijgen. Bijvoorbeeld door conflicten met je ex-partner, doordat je lastig met de situatie om kan gaan of doordat er emotionele of gedragsproblemen bij je kind(eren) optreden. De Triple P training Positief opvoeden voor gescheiden ouders geeft je simpele, duidelijke handvatten over hoe om te gaan met de gevolgen van de scheiding.

Tijdens de training leer je om te gaan met de veranderingen als gevolg van de scheiding:

- hanteren van conflicten

- omgaan met de scheiding en bijbehorende emoties

- mogelijke gevolgen voor de kinderen,

- ontwikkelen van een eigen probleemoplossend   vermogen

- een goede balans vinden tussen werk, gezin en ontspanning

cursus_Triple_P

De training is te volgen door één ouder, of door beide ouders. In het laatste geval zitten de ouders nooit in dezelfde groep. De leeftijd van de kinderen speelt geen rol.  

De cursus bestaat uit 5 groepsbijeenkomsten in de avond van 19.00 – 21.30 uur en start op maandag 17 september (volgende data: 24 september, 1, 8, 22 oktober en één telefonisch contact 15 oktober). Locatie: Cardea, De Krom 102, 2221 KK Katwijk

Kosten: GEEN

Aanmelden of meer informatie kan via www.cjgkatwijk.nl of klik hier

 

De cursus wordt regelmatig aangeboden zowel ’s avonds als overdag en op verschillende locaties. Je kunt je daarvoor op elk willekeurig moment aanmelden. Voor actuele data en locaties zie www.cjgcursus.nl

 

**********************************************************************

Noot voor de redactie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Thalia Romani de Wit, Coördinator CJG opvoedcursusbureau, 088-308 45 94 (bij geen gehoor 088 308 30 00), info@cjgcursus.nl.

 


Recent SKV nieuws

Naar het nieuwsarchief...