SKV nieuws

De Hooiberg gaat op twee dagen uitbreiden met een extra groep: De Boerderij

Gepubliceerd op

De locatie waar tevens De hooiberg van de SKV zit aan de Aletta Jacobsplantsoen 99, gaat het aantal kindplaatsen uitbreiden per 1 januari 2019. Er is de laatste jaren meer vraag dan dat er plaatsen zijn bij de Hooiberg en we zijn daarom blij dat het gelukt is om in overleg met het bestuur en de inspecteur van de GGD het aantal plaatsen uit te breiden door het creëren van een extra groep.

De nieuwe groep gaat de naam De Boerderij krijgen.

De_Boerderij

De Boerderij gaat een peutergroep vormen samen met peuters die al geplaatst zijn bij de peuterplusgroep van de Bibelebon. De peuters van de peuterplusgroep nemen in de ochtend van 8.30 tot ongeveer 12.00 uur deel aan de peutergroep en zullen in de middag naar hun eigen stamgroep terug gaan. De peuters van de SKV die geplaatst worden bij De Boerderij, worden door hun ouders tussen 8.30 en 9.00 uur gebracht en tussen 11.45 en 12.00 uur opgehaald. In de peutergroep wordt gewerkt op de ontwikkelingsgerichte manier zoals er op alle peutergroepen van de SKV wordt gewerkt.

De groep peuters zal worden begeleid door een gekwalificeerde leidster van de SKV en de gekwalificeerde leidster van de peuterplusgroep. 

De Boerderij is voorlopig in elk geval open op maandag en donderdag.

Mocht u naar aanleiding van bovenstaande vragen hebben, of heeft u interesse in de nieuwe groep aan het Aletta Jacobsplantsoen 99, dan kunt u contact opnemen met mevrouw Boonstra die de administratie en planning doet (06 254 72938) of de manager peuterspeelzaalwerk: Louise Schrijver (06 447 44404).

Recent SKV nieuws

Naar het nieuwsarchief...