SKV nieuws

Driftbuien bij jonge kinderen

Gepubliceerd op

Op donderdag 8 maart van 20.30 tot 21.30 geeft Tischa Neve een webseminar voor ouders van kinderen van 1 tot 4 jaar. Aanmelden kan via deze link  onder aan deze brochure.

 

Driftbuien....Misschien wel één van de lastigste dingen voor ouders. Dit webinar zit vol eyeopeners, voorbeelden en veel praktische tips om met de driftbuien van je kind om te gaan.


Bij een webinar kun je als ouders op een afgesproken dag en tijd vanuit huis via internet inloggen op een live video/chatsessie over een bepaald onderwerp. Jij ziet hen, zij zien jou niet.


Dit webinar wordt verzorgd door Tischa Neve, kinderpsycholoog en opvoedkundige, waarin zij alles verteld over driftbuien van jonge kinderen. Vooral gericht op dreumesen, peuters en kleuters.
Peuters lijken soms te ontploffen om niks. Thuis, in de winkel, op straat. Goed reageren is dan best moeilijk. Hoe ga je om met driftbuien van je kind?


Tijdens dit webinar, neemt Tischa je mee in de wereld van deze heftige emoties van je kind en laat je op een humoristische manier zien hoe je de boosheid van je kind kan kalmeren zonder zelf te ontploffen.


Onderwerpen:
- Wat is een driftbui en waar komen deze heftige emoties vandaan?
- Hoe kun je je kind helpen zodat er zo min mogelijk driftbuien ontstaan?
- Hoe ga je om met een driftbui?
- Hoe reguleer je emoties van je kind

 


Recent SKV nieuws

Naar het nieuwsarchief...