SKV nieuws

Gratis inloopochtenden 28 januari tot en met 1 februari

Gepubliceerd op

In de week van maandag 28 januari tot en met vrijdag 1 februari zijn er van 9.00 uur tot 11.00 uur open inloopochtenden bij de peuterspeelzalen van de Stichting Kinderspeelzaal Voorschoten (SKV). Tijdens deze ochtenden kunnen ouders en verzorgers samen met hun peuter gratis en vrijblijvend kennis komen maken met het peuterspeelzaalwerk dat de SKV bij haar 7 locaties in Voorschoten aanbiedt.

De SKV is al 50 jaar specialist in het peuterspeelzaalaanbod in Voorschoten en in de ontwikkeling van peuters. Kinderen worden er tijdens de ochtenden op een speelse manier uitgedaagd en voorbereid op hun basisschooltijd.

Tijdens de inloopochtenden kunt u zelf zien hoe we dat doen. Neemt u uiteraard gerust uw dreumes of peuter mee zodat ook zij de speelse omgeving kunnen uitproberen. De locaties die meedoen zijn: de Boschfluiters (Sixlaan 4) en ’t Kwetternest (Prins Mauritslaan 2a) op dinsdag tot en met donderdag. Pippeloen (Marijkelaan 2), de Hooiberg en de Boerderij (Aletta Jacobsplantsoen 99) op maandag tot en met vrijdag. Olleke Bolleke (Ter Lips 1) op maandag tot en met donderdag. En de Speelboom (Multatulilaan 4) op maandag, dinsdag en donderdag. We kijken er naar uit u te zien.

Als u meer wilt weten kunt u gerust contact opnemen Louise Schrijver (06 447 44404). Meer informatie over het peuterspeelzaalwerk van de SKV is ook te vinden op onze website: www.kinderspeelzaalvoorschoten.nl.

Schrijft u uw kind tijdens de inloopochtend in, dan betaalt u geen inschrijfkosten.

Hooiberg_schilderbord


Recent SKV nieuws

Naar het nieuwsarchief...