SKV nieuws

Jubileumvoorstelling 50 jarig bestaan groot succes

Gepubliceerd op

Op zaterdagochtend 6 april hebben we met alle peuters van de SKV een geweldig feest gevierd. In het Cultureel Centrum aan de Marijkelaan werd voor de peuters een prachtige voorstelling gegeven door Sprookjestovenaar Carlijn uit Voorschoten.

De peuterspeelzalen van de SKV behoren tot de oudste van Nederland. Er is in kinderopvangland enorm veel veranderd de afgelopen 50 jaar maar bij de SKV wordt toch nog altijd vanuit dezelfde visie gewerkt en met evenveel inzet als 50 jaar geleden. Waarbij wel uiteraard al vele jaren de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen worden gevolgd want alleen dan kunnen de peuters immers zo maximaal mogelijk begeleid worden op hun stap naar de basisschool.

 

Tijdens de voorstelling wilde kabouter Daan graag meedoen aan de wedstrijd die was uitgeroepen door de Koning voor de langste baard. Maar kabouter Daan kon jammer genoeg niet meedoen omdat hij helaas nog geen enkel haartje op zijn kin had. Samen met de peuters wisten de kinderen kabouter Daan uiteindelijk aan een mooi wit baardje te helpen.

 

Heel bijzonder was dat wethouder Monique Lamers de kinderen extra heeft geholpen door er voor te zorgen dat er een meterslange toverstaf kwam waardoor de toverspreuken nog meer kracht kregen en kabouter Daan zelfs de wedstrijd voor de mooiste baard wist te winnen.

Jubileumvoorstelling_6_april

Jubileumvoorstelling_2_6_april


Recent SKV nieuws

Naar het nieuwsarchief...