SKV nieuws

Nieuwsbrief 19 maart Pippeloen

Gepubliceerd op

Logo speelzaal Pippeloen - Voorschoten

Lieve ouders van Pippeloen,


De juffen zijn deze week de speelzaal systematisch aan het schoonmaken. Alle speelgoed wordt stuk voor stuk gereinigd. Het is alleen wel heel stil zonder de kinderen, we missen “onze peuters” erg en denken aan jullie!


We hebben wat filmpjes gemaakt voor de kinderen die we graag met jullie zouden willen delen. Het betreft een filmpje over de fruitkring, de crackerkring met prentenboek, een filmpje waarbij een boekje wordt voorgelezen van Dikkie Dik en de toelichting bij een kleurplaat. We hebben het thema “ziek zijn” noodgedwongen stopgezet en zijn overgegaan naar wat vrolijks: de lente! We zullen vandaag bij jullie een pakketje aan de deur hangen met knutselwerkjes erin die de kinderen de afgelopen weken hebben gemaakt en een nieuw werkje met uitleg over de bloembolletjes (zie filmpje).


In de filmpjes komt Marianne ook weer voor. Ze heeft zich direct aangemeld als vrijwilligster bij de voorbereiding en logistiek van de werkjes aan huis. We zijn haar hier heel dankbaar voor!


We wensen jullie als ouders heel veel sterkte toe in de komende tijd.

Mochten jullie hulp nodig hebben, in wat voor vorm ook, bel ons dan gerust of stuur een tekstberichtje naar 0642 115907 (Jorine). Schroom niet, we helpen jullie graag en denken/leven met jullie mee!


Een virtuele knuffel voor de kinderen en een hartelijke groet,
Ellen, Lindsay en Jorine
Marit en Astrid (vrijdag)
PSZ Pippeloen
071 5616202 of 06 42 115907 (Jorine)


Recent SKV nieuws

Naar het nieuwsarchief...