SKV nieuws

Nieuwsbrief april - mei

Gepubliceerd op

Logo speelzaal Pippeloen - Voorschoten

Thema lente

Na alle paaskuikens, eieren en hazen zullen we de komende weken bezig zijn met voorjaarsbloemen, zoals narcissen en tulpen om ons vervolgens te richten op de jonge dieren in het kader van het thema lente. We sluiten af met de voorbereidingen voor Koningsdag (hoedjes e.d.). 

Nieuwsbrief_april_18

CJG Inloopspreekuur Pippeloen

We krijgen Astrid van het CJG weer op bezoek op dinsdag 24 april van 08:30-09:00 voor het inloopspreekuur bij Pippeloen. Iedereen is welkom voor het stellen van vragen!

 

Koffieochtenden 14 mei t/m 16 mei en speelgoedtafel/speelgoed inbreng

Ze komen er weer aan, hou het in de gaten! Op  maandag 14 mei, dinsdag 15 mei en woensdag 16 mei van 08.30 tot 10:00 uur hebben we weer koffieochtend, waar u koffie/thee kunt kopen en lekkers dat door de ouderraad wordt gebakken en waar we heel blij mee zijn!. Houdt u er rekening mee bij het brengen? De speel-o-theek zal ook aanwezig zijn met speelgoed en we zullen verzameld speelgoed verkopen bij een verkooptafel. Heeft u thuis speelgoed/puzzels over dan kunt u dat bij ons inbrengen, dus tijd om het huis op te ruimen! Van de opbrengst van de speelgoedtafel/koffietafel schaffen we nieuw speelgoed aan voor de speelzaal. In de voorgaande jaren was deze actie altijd een succes dus we hopen dat het dit jaar weer een gezellige gebeurtenis wordt.

HCO -  Regionale dagen voor het Jonge Kind

Ellen en Marianne zullen vrijdag 13 april de regionale dagen van het jonge kind bijwonen, met workshops over o.a. gezonde voeding en bewegen, jonge kinderen en chemie, jongens in hun kracht en filosoferen met jonge kinderen. Jorine is dan aanwezig op de speelzaal, samen met Baldine, ervaren juf bij het Kwetternest.

Meivakantie

De meivakantie valt dit jaar van vrijdag 27 april (Koningsdag) t/m zondag 13 mei.

 

Vriendelijke groeten van de leidsters van peuterspeelzaal Pippeloen,

Ellen, Marianne en Jorine


Recent SKV nieuws

Naar het nieuwsarchief...