SKV nieuws

Nieuwsbrief Boerderij september 2022

Gepubliceerd op

Logo speelzaal de Boerderij

Lieve kinderen en ouders,

Wij hopen dat iedereen een heerlijke vakantie heeft gehad! En wat vinden wij het fijn om weer aan slag te kunnen en alle kindjes weer te mogen zien! 

Nieuw telefoonnummer

Ons nieuwe nummer is 06-82052284. Wij zijn te bereiken op maandag t/m donderdag van 8.15 tot 12.15u. Ons andere telefoonnummer komt te vervallen!

Belangrijke mededeling van onze manager

Beste ouders van De Boerderij,

Voor de zomer hebben we u laten weten dat door het vertrek van juf Marlous van Norlandia er een vacature is ontstaan bij de 3plus groep van Norlandia. Deze 3 plusgroep sloot elke dinsdag en donderdag samen met Marlous aan bij de kinderen van peuterspeelzaal De Boerderij.

Helaas heeft Norlandia de afgelopen weken moeten constateren dat het niet gaat lukken om op een redelijke termijn een gekwalificeerde medewerker met de opleiding Voorschoolse educatie te vinden die met de kinderen van de 3plusgroep kan aansluiten bij de peuterspeelzaal van de Boerderij. Jammer is dat Norlandia ook gelijk heeft aangegeven dat ook voor de rest van het jaar geen oplossing verwacht wordt om tot een passende invulling te komen van de vacature bij de 3plus.

Dit heeft ons doen besluiten de gecombineerde groep De Boerderij per direct om te zetten naar een volledig peuterspeelzaal. Vanaf de zomervakantie kunnen we daardoor bij de peuterspeelzaal op maandag tot en met donderdag meer kinderen gaan opvangen tot een maximum van 16 kinderen. Naast Linda de Hoop is Linda Brabander de vaste kracht geworden. Daar zijn we bij de SKV heel erg blij mee. Op deze manier kunnen we nog veel meer kinderen blij maken. Ook de kinderen die op de wachtlijst staan bij de Hooiberg kunnen nu gemakkelijk een plekje krijgen bij peuterspeelzaal De Boerderij.

 

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u altijd contact met mij opnemen.

 

Met vriendelijke groeten,

Louise Schrijver

Manager peuterspeelzaalwerk SKV

06 44744404

l.schrijver@splopvang.nl

 

Nieuwe kindjes

Bij deze verwelkomen we onze nieuwe kinderen:Boerderij_Puk_en_Ko

Jaémily, Anabia, Max, Fenna, Lio en Sophie!

Wat gezellig dat jullie bij ons komen spelen en leren!

Thema’s

Wij zijn op dit moment bezig met het thema: Wie ben ik. Wij leren de kinderen bewust worden van hun eigen ik d.m.v. gesprekjes, liedjes, boekjes enzovoorts. 

Aankomende thema’s

Week 39                     Kleuren en vormen 

Week 40                     Kinderboekenweek GI-GA-GROEN  

(Medewerker Bibliotheek aanwezig)Boerderij_Puk_schildert

Week 41 t/m 45         Thema Herfst

Week 46 t/m 48         Thema Sinterklaas        

Week 49 t/m 51         Thema Kerst

Meekijkochtenden: 

Wij, de medewerkers van de peuterspeelzaal, vinden het belangrijk dat ouders betrokken raken met de peuterspeelzaal. Waar zijn wij mee bezig? Wat hebben de kinderen allemaal gedaan en gemaakt? Waar heeft u als ouder eventueel hulp bij nodig? Dat kunt u allemaal zien en vragen op deze meekijkochtenden. Hierbij zijn ook enkele externe instanties aanwezig om u te helpen met uw vragen. U ontvangt nog een brief van ons voor de inschrijving! 

De meekijkochtenden zijn op

  • Dinsdag 4 Oktober 2022
  • Maandag 14 November 2022
  • Donderdag 19 Januari 2023

U bent van harte welkom vanaf 11:15u.

Peuterspeelzaal gesloten op:

  • Maandag 3 Oktober 2022
  • 24 t/m 28 Oktober 2022 (Herfstvakantie)
  • 26 Januari 2022 t/m 6 Januari 2023 (Kerstvakantie)

 Boerderij_boerderij

 

Lieve Groetjes Linda & Linda                                        

Peuterspeelzaal De Boerderij   


Recent SKV nieuws

Naar het nieuwsarchief...