SKV nieuws

Nieuwsbrief Boschfluiters oktober 2022

Gepubliceerd op

Logo speelzaal De Boschfluiters - Voorschoten

Peuterspeelzaal de Boschfluiters, Nieuwsbrief oktober 2022

 

Lieve ouders van de Boschfluiters,

Kinderboekenweek 5 t/m 16 oktober/thema herfst

Thema kinderboekenweek is dit jaar gi-ga-groen!

Bij de Boschfluiters besteden we aandacht aan dit thema en combineren dit met thema herfst. De natuur is overal om ons heen. Buiten en binnen is er van alles te ontdekken en te doen. We lezen veel boeken voor over de natuur/herfst, gaan o.a. bomen verven en in de kring praten over alle facetten van de herfst.

SPL op facebook

Zoals waarschijnlijk bij jullie bekend, zijn alle peuterspeelzalen van Voorschoten onderdeel geworden van de SPL. Je kan de SPL volgen op facebook en wij zullen soms ook bijdrages van de Boschfluiters vermelden. Zou fijn zijn als jullie ons willen “liken” of door willen sturen aan vrienden/familie. Zo kunnen we werken aan de pr van de Boschfluiters!

Bij de leidsters zijn ook flyers beschikbaar over de Boschfluiters, als je ouders kent die geïnteresseerd zijn in de speelzaal.

Stagiaire bij de Boschfluiters

Sinds kort hebben we een vrijwilligster op de vrijdagochtend: Asmaa.

Wij zijn erg blij met Asmaa en binnenkort zal ze zich in een nieuwsbrief nader introduceren.

Dreumesgroep

Maandag 31 oktober a.s.  starten we weer met een nieuwe (gratis) dreumesgroep voor kinderen vanaf 1 jaar. Bijgevoegd de flyer met alle informatie. Graag ook doorgeven aan ouders die jullie kennen en mogelijk geïnteresseerd zijn.

Zieke peuters

Nu de herfst weer begonnen is, lopen de ziekmeldingen van peuters ook weer op.

We blijven voorzichtig en verzoeken jullie ook dringend om gezondheidsklachten serieus te nemen en risico op besmetting van andere peuters te voorkomen. Als er twijfel is of uw peuter wel/niet kan komen spelen, bel even van te voren met de juffen om teleurstelling bij de peuters te voorkomen.

Afscheid nemen van peuter in halletje

Wij verzoeken u om in het halletje afscheid te nemen van uw peuter en buiten bij het raam nog even te zwaaien. Graag ook even doorgeven aan andere familieleden/oppas die uw peuter naar de zaal brengt.

Speelgoed van thuis meenemen

We zien steeds meer dat peuters speelgoed van thuis meenemen, hier wordt eigenlijk niet mee gespeeld en kan zoekraken of kapot gaan. Wij verzoeken u daarom om dit speelgoed thuis te laten.

Nieuwe telefoonnummer Boschfluiters

Voor zover nog niet bekend, hierbij nog even het nieuwe telefoonnummer van de Boschfluiters: 088 304 3081

 

Lieve groetjes,

Monique en Linda

Psz de Boschfluiters

SKV_flyer_dreumesgroep_okt-nov_2022_1

SKV_flyer_dreumesgroep_okt-nov_2022_2


Recent SKV nieuws

Naar het nieuwsarchief...