SKV nieuws

Nieuwsbrief Boschfluiters Pasen

Gepubliceerd op

Logo speelzaal De Boschfluiters - Voorschoten

Datum: 5 april 2020

Beste ouders/verzorgers,

 

Over een paar dagen is het Pasen. Normaal gesproken zouden we met de peuters eitjes zoeken in de tuin van de peuterspeelzaal. Dat moeten we even uitstellen.

We hebben wel een hele nieuwsbrief vol met Paasverhaaltjes en liedjes.

Paashaasje_pippeloen

Zingen

Juf Monique van de Boschfluiters zingt drie paasliedjes. Zingen jullie mee?

Prentenboekfilmpjes Pasen

Juf Linda van de Boschfluiters leest een prentenboek voor van Kip. Kip zoekt eten en de dieren hebben wel wat voor Kip over. Klik hier voor het filmpje. 

Juf Monique leest ook nog het boek over een ei. Klik hier als je wilt weten van wie het ei is.

Juf Miranda leest het prentenboekje voor van Dribbel. Dribbel zoekt paaseieren. Kan Dribbel de eieren vinden? Klik hier voor het antwoord. 

Dribbel

 

Knutseltips voor Pasen

Juf Jacqueline heeft een gesprekje met Puk over de lente. Daar zat in de vorige nieuwsbrief niet het goede filmpje bij. Hier de juiste link. Voor de peuters kunt u hier klikken voor de kleurplaat met het versje dat erbij hoort.

Vindt u het leuk om met uw peuter een paasmandje te maken dan hebben we nog een tip. Paasbakjes zijn ook uit één stuk te vouwen. Klik hier voor het voorbeeld op papier of voor een instructiefilmpje.

Gratis ‘Speelplezier thuis’ tot en met augustus 2020 

Nu de kinderen in verband met Corona niet naar de kinder- en peuteropvang en naar school kunnen, heeft het HCO uit Den Haag (die veel trainingen verzorgt voor pedagogisch medewerkers uit het onderwijs en de peuterspeelzalen, besloten om op www.speelplezier.tv  een gratis toegankelijke button te plaatsen: ‘Speelplezier thuis’. Jonge kinderen kunnen tot september thuis samen met hun ouders naar korte speelse educatieve filmfragmenten kijken en meedoen. Het zijn leuke en grappige filmpjes.

Paasei 

Heeft u vragen of werkt u al dan niet in een van de vitale processen en heeft u opvang nodig voor uw peuter, dan kunt u nog altijd contact opnemen door te bellen of te mailen met Louise Schrijver: 

info@kinderspeelzaalvoorschoten.nl

06 447 44404

 


Recent SKV nieuws

Naar het nieuwsarchief...