SKV nieuws

Nieuwsbrief De Boerderij 14 mei

Gepubliceerd op

Logo speelzaal de Boerderij

Lieve peuters en jullie ouders

 

De eerste week zit erop. We vonden het ontzettend spannend maar ook zo ontzettend fijn om weer te kunnen spelen met de peuters.

 

We werken nog wel een beetje anders de komende weken. Zo hebben we de groep van de Hooiberg en de Boerderij even samengevoegd voor in ieder geval tijdens het halen en brengen. En de groep van de Boerderij juist losgekoppeld van de 3plus-groep van Norlandia. Zo komen er geen peuters en ouders van verschillende organisaties bij elkaar over de vloer. We weten nog niet voor hoelang we dat zo gaan organiseren maar deze week werkte het in elk geval heel prettig. De Hooiberg groep is voor de meeste peuters van de Boerderij gelukkig geen onbekend terrein omdat ze daar, naast de maandag of donderdag, ook al op een of meerdere dagen zijn. Daardoor voelt het voor de peuters zelf ook niet als een nieuwe groep. En ook al voordat we even moesten sluiten speelden tijdens het buitenspelen de kinderen van de Boerderij vaak al samen met de peuters van de Hooiberg.

Fruit_bij_de_Hooiberg

De conclusie mag zijn dat we de afgelopen week als een succes hebben ervaren. Een groot compliment ook aan u als ouders. U hebt zich prima gehouden aan de afspraken bij het halen en brengen. Kindjes werden netjes bij de deur afgezet. De peuters gedroegen zich ook fantastisch! Het nieuwe ritueel leverde nauwelijks problemen op.

We gaan u voorlopig nog vragen om een eigen bakje met klaargemaakt fruit mee te geven. Een bakje met de naam erop helpt om het snel terug te vinden. Wilt u het tasje van uw peuter ook voorzien van een (koffer)label met naam? We zetten aan het eind van de ochtend namelijk alle tasjes klaar bij het hek of de deur en zo kunnen we snel de tasjes vinden bij het overdragen van uw peuter.

Omdat nog niet alle peutertjes er weer waren deze week hebben we nog even het koekjesliedje met de groetjes van de peutertjes gefilmd.

 

Met vriendelijke groetjes,

Juf Louise (06 447 44404)


Recent SKV nieuws

Naar het nieuwsarchief...