SKV nieuws

Nieuwsbrief De Boerderij 24 april

Gepubliceerd op

Logo speelzaal de Boerderij

Lieve peuters en jullie ouders

Zoals jullie al gehoord hebben mogen we op 11 mei weer beginnen bij de peuterspeelzalen. Dat vinden we zelf in elk geval weer heel erg leuk. Om alles zo veilig mogelijk te laten verlopen gaan we een aantal dingetjes een beetje aanpassen.

Zo zullen we de ochtend voorlopig even starten samen met de groep van de Hooiberg. Hierdoor kunnen we het ontvangen van de kinderen wat gemakkelijker vormgeven en lopen ouders elkaar hopelijk niet in de weg. Het zal een beetje uitproberen zijn maar we gaan ons best doen om het zo veilig mogelijk te laten verlopen.

Hieronder volgen een aantal aanvullende puntjes op de algemene maatregelen die we u al eerder stuurden:

-      Op maandag en donderdag komen de kinderen die ingedeeld staan bij de Boerderij binnen via het lokaal van de Hooiberg (links naast de kapstokken).

-        De kinderen worden bij de deur van het lokaal van de Hooiberg aan de leidster overgedragen worden, nadat ouders de jas/tas hebben opgehangen en de handjes gedesinfecteerd zijn. Wij zorgen dat er desinfectiegel klaar staat.

-        Om op de zaal en met de materialen hygiënisch te kunnen beginnen en te kunnen afsluiten, zullen de leidsters tijd nodig hebben om schoon te maken. Graag brengen tussen 8.30-9.00 uur en ophalen tussen 11.45-12.00 uur.

-        Er kan maximaal 1 ouder bij de kapstok een jas/tas ophangen. Andere ouders blijven op gepaste afstand wachten tot er weer ruimte is.

-        Iedere peuter graag zijn/haar eigen geschilde fruit meenemen in een plastic bakje voorzien van naam. Dit kan op het daarvoor bestemde tafeltje neergezet worden bij de deur.

-        In deze periode doen we even niet aan zindelijkheidstraining. Alleen als uw peuter goed op de wc kan plassen, kan hij/zij zonder luier komen.

-        Bij droog weer worden de kinderen buiten opgehaald door de ouder.

-        Breng- en haaltijden houden we zo kort mogelijk. Wij verzoeken u bij het ophalen buiten, eerst de tas en het fruitbakje van uw peuter binnen op te halen, niet het lokaal te betreden. De leidster zorgt ervoor dat u uw peuter bij het hek mee kunt nemen.

-        Als alle kinderen binnen zijn van de Boerderij gaan we met de kinderen via de tussenruimte naar het lokaal ernaast.

-        Bij slecht weer gelden dezelfde regels als bij binnenkomst en kunt uw peuter bij de ingang van het lokaal meenemen. Ook hier zullen ouders dan soms even op elkaar moeten wachten.

-        Wilt u weten hoe het met uw peuter gaat of heeft u of hebben wij bijzonderheden te melden, dan zal dit telefonisch of per mail gebeuren.

 

Om een inschatting te kunnen maken over de bezetting in mei horen wij graag via de mail van u vóór 3 mei a.s. of uw peuter gebruik gaat maken van de afgesproken ochtenden op de peuterspeelzaal (boerderij@kinderspeelzaalvoorschoten.nl of hooiberg@kinderspeelzaalvoorschoten.nl )

 

Als u vragen hebt of zorgen over de gang van zaken dan kunt u me altijd even bellen: 06 447 44404

 

Met vriendelijke groetjes,

Juf Louise

 


Recent SKV nieuws

Naar het nieuwsarchief...