SKV nieuws

Nieuwsbrief De Boerderij juli 2021

Gepubliceerd op

Logo speelzaal de Boerderij

Lieve kinderen en ouders,

Het einde van het jaar is alweer in zicht! Het was een gek jaar waarin we elkaar niet zo veel hebben gezien. Gelukkig hebben we de afgelopen weken lekker kunnen genieten van de kinderen.

We hebben onlangs het thema ‘EK voetbal’ afgesloten en zijn nu druk met het thema ‘Vakantie’. We hebben al veel verhalen over vakantie gehoord van de kinderen. We hebben vliegtuigen geverfd, emmertjes geplakt en met onze verfhandjes zonnetjes gemaakt. Ook in de kring praten we over vakantie. Waar kun je naartoe, wat neem je mee in je koffer en hoe ga je naar je vakantiebestemming?

Boerderij_emmertjes

Met het mooie weer van afgelopen weken hebben we lekker met water gekliederd. De waterbaan, watertafel en ballen met water gevuld waren erg in trek. Zwaar hoor zo’n bal met water. En zonder water is de bal zo licht dat hij in de bomen terecht kwam!

Bij mooi weer is het fijn als u peuter reserve kleding mee heeft zodat we hem/haar kunnen omkleden. Zou u ook eraan willen denken uw peuter in te smeren?

Zeg maar dag met je handje:

-        Dag lieve Ximing, veel plezier in je nieuwe huis in Rotterdam.

-        Dag lieve Ifran, je gaat na de zomervakantie naar school toe.

-        Dag lieve Ezra, je gaat nog een paar weekjes op de Hooiberg spelen en dan naar school.

We gaan jullie missen!

Welkom nieuwe kindjes:

-        Rayolano speelt sinds mei op de Boerderij. En wat doet hij het goed, helemaal op zijn plekje!

-        Lev en Fafa komen vanaf 30 augustus bij ons op de Boerderij spelen

-        Siem komt begin september er ook gezellig bij

We kijken ernaar uit om jullie te leren kennen!

Boerderij open op de dinsdagen

Vanaf 31 augustus opent de Boerderij ook op de dinsdag! U kunt vanaf dat moment opvang op de Boerderij afnemen op de maandag, dinsdag en donderdag. Er zijn nog plekjes op de dinsdag dus als u opvang op de dinsdag af wilt nemen dan horen wij het graag! Net als op de maandag en donderdag zullen Marlous en Linda ook op de dinsdag werken. We hebben er super veel zin in!

Zomervakantie

We zijn gesloten tijdens de zomervakantie. Deze begint op zaterdag 17 juli en duurt t/m zondag 29 augustus. Wij wensen jullie allemaal een hele fijne en zonnige vakantie toe!

 

Vriendelijke groetjes

juf Marlous en juf Linda


Recent SKV nieuws

Naar het nieuwsarchief...