SKV nieuws

Nieuwsbrief de Speelboom maart 2021

Gepubliceerd op

Logo speelzaal Speelboom

NIEUWSBRIEF

Peuterspeelzaal de Speelboom

Maart 2021

 

Wat is het weer een feest om weer open te zijn en alle kindjes weer te mogen verwelkomen. Het gaat voor nu wel wat anders dan voor de lockdown. Omdat stamgroepen niet samengevoegd mogen worden houden ook wij daar natuurlijk rekening mee. De 8 kindjes van het kinderendagverblijf spelen in het lokaal, en wij spelen met onze kindjes op de gang. We kunnen daar heerlijk gebruik maken van het grote pipo bed en het barbiehuis. De kinderen maken daar optimaal gebruik van en genieten met volle teugen.

Zodra er weer versoepelingen komen en de BSO weer open mag, gaan wij ook weer met z’n allen in 1 lokaal spelen.

speelboom_spelen_1 speelboom_spelen_2

Thema “BEROEPEN”

De afgelopen periode hebben we aandacht besteed aan het thema “Beroepen”. Verschillende beroepen zijn voorbijgekomen. Brandweerman, politie, bouwvakker, juf, tandarts, dokter en ga zo maar door. In de kringgesprekken hebben we het over de verschillende beroepen gehad. Wat welk beroep eigenlijk is en ook gevraagd wat de kinderen zelf graag willen worden. En wat hun papa en mama voor werk doen. Echt superleuk om het daar met de kinderen over te hebben en de verschillende antwoorden te horen. De meiden willen vooral Prinses worden momenteel, heerlijk toch.

speelboom_spelen_3

 

Thema ”LENTE”

De komende periode gaan we aan de slag met het thema Lente. Natuurlijk gaan we het hebben over alles dat in bloei staat en de diertjes die in de lente veel te zien zullen zijn. Maar ook gaan we Pasen vieren. Paaseieren zoeken, en wat lekker paasbroodjes eten.

 

Afscheid en nieuwe kindjes:

 

Voor de lockdown hebben we van Sami, Adam, Amin, Noud en Joelle afscheid genomen. Die gaan of nu naar de basisschool of zijn verhuisd.

Maar Aras is nieuw bij ons en ook Lina komt bijna bij ons spelen. We hebben dus weer een hele nieuwe samenstelling van de groep. De kindjes die eerst de jongste waren, zijn nu de oudste geworden en andersom.

speelboom_spelen_4

Komende vakantiedagen:

Er komen ook weer een aantal vakantie dagen, dus hierbij een klein overzichtje daarvan.

Pasen

vrijdag

2 april 2021

t/m maandag

5 april 2021

Koningsdag

dinsdag

27 april 2021

 

 

Meivakantie

zaterdag

1 mei 2021

t/m zondag

16 mei 2021

Hemelvaart

donderdag

13 mei 2021

Valt in meivakantie

Pinksteren

zondag

23 mei 2021

t/m maandag

24 mei 2021

 

Vriendelijke groet,

Alexandra Kentie en Marit Kwast


Recent SKV nieuws

Naar het nieuwsarchief...