SKV nieuws

Nieuwsbrief december 2016

Gepubliceerd op

Logo speelzaal Olleke Bolleke - Voorschoten

De Decembermaand staat in het teken van feesten.

Sinterklaas hebben we gevierd op twee dagen; donderdag 1/12 en maandag 5/12. Alle kinderen zijn uitgenodigd en met extra hulp van de oudercommissie en Carolien hebben wij er een gezellig feestje van gemaakt.

Sinterklaas (handpop) was zijn pietje kwijt. De juf en alle andere kinderen hebben zich  verkleed als piet en hebben sinterklaas geholpen de zak met pakjes te zoeken.

We hebben liedjes gezongen in de kring, wat lekkers gegeten en daarna de kadootjes uitgepakt.

Sint_bij_nieuwsbrief_Olleke_Bolleke

De kerst vieren wij  op maandag 19/12 en dinsdag 20/12 met een mooi verhaal, een kerstfilmpje van Dribbel en een sfeervolle brunch.

Het kerstfeest is voor de kinderen die op deze dagen de speelzaal bezoeken (zoals aangegeven in de decemberbrief krijgen de andere kinderen een brunch aangeboden op woensdag 25 januari tijdens de start van de Nationale Voorleesdagen).

Voor deze brunch hebben wij de ouders gevraagd om ook iets te maken. Hier is goed gehoor aan gegeven, de tafels zullen vol staan met allerlei heerlijke hapjes.

Op onze site www.kinderspeelzaalvoorschoten, onder Olleke Bolleke kunt u inloggen om foto’s te bekijken van activiteiten.

 

Wie verlaten de speelzaal en wie starten er op de speelzaal?

Er starten weer nieuwe peuters deze maanden in November, December en Januari; Reymer, Cameron, Elodie, Eise, Taskin, Sophie, Bob en Djoeke. Welkom allemaal! Wij wensen jullie een fijne tijd op de speelzaal.

In December nemen we afscheid van Loek, Chloe, Maks , Jim en Liana want zij worden 4 jaar en gaan naar de basisschool.

Wij wensen jullie veel plezier op jullie nieuwe school.

 

Oudercommissie

Helaas gaat Barbara (de moeder van Jim) de OC verlaten omdat Jim naar de basisschool gaat. Barbara bedankt voor je inzet!

Jennifer (moeder van Juul) en Marlies (moeder van Loek en Lenne) zijn er bijgekomen. Ook jullie alvast bedankt voor jullie inzet van het afgelopen jaar.

 

Graag herinneren wij u aan het volgende:

- Zou u erop willen letten uw kind tussen 8.30 en 9.00 uur te brengen. Om 9.00 uur willen wij graag dat alle ouders afscheid hebben genomen zodat wij met ons programma kunnen beginnen.

- Als uw kind een dagje niet komt zou u dit dan even telefonisch of via de mail willen melden?

- Aan de ouders van de peuters die nog niet zindelijk zijn, vragen we om zelf bij te houden of er nog voldoende luiers in het mandje van uw peuter zijn.

- Denkt u er ook aan als u peuter bijna 4 wordt om tijdig (minimaal een maand van tevoren) een opzegformulier in te vullen?!

 

 

De kerstvakantie is van 24/12/2016 t/m 08/01/2017 !

De speelzaal is dan gesloten

 

Wij wensen u fijne feestdagen toe.

 

Leidsters Olleke Bolleke


Recent SKV nieuws

Naar het nieuwsarchief...