SKV nieuws

Nieuwsbrief Hooiberg 22 april

Gepubliceerd op

Logo speelzaal Hooiberg - Voorschoten NH

 

Beste ouders/verzorgers,

Het is inmiddels zes weken geleden dat we elkaar gezien hebben.

Wel hebben we u allemaal vorige week gesproken en we hebben uit de belronde begrepen dat alles en iedereen gezond is en dat is heel fijn om te horen! Leuk om jullie allemaal even gesproken te hebben en sommige peuters aan de telefoon gehad te hebben of via Facetime gezien te hebben, want we missen de kinderen nog steeds. Het is niet voor iedereen makkelijk om werk en prive met elkaar te combineren, maar over het algemeen vermaken de kinderen zich best goed thuis en er wordt genoten van het spelen, de rust en tijd die er voor elkaar is.

Gisteravond is bekend gemaakt dat we na de meivakantie weer gaan starten en heeft u inmiddels een brief hierover ontvangen. Het hoe en wat gaan we als stichting met elkaar nu uitwerken en daar hoort u zsm meer van.

Jarigen op de Hooiberg

We feliciteren deze periode Myriam, Luuk en Olivier die drie jaar werden in april. We hopen dat jullie een gezellige dag hebben gehad. Sercan wordt vier jaar en neemt afscheid van de Hooiberg. Helaas kunnen we niet onze gebruikelijke verjaardagsfeestjes vieren, maar hebben bij jullie allemaal een kaartje in de bus gedaan.

Thema

Een dezer dagen krijgt uw peuter weer een pakketje in de bus met knutsels en een leuk activiteitenboek met thema ‘Boerderij’.

Hooiberg_knutsels 

Dit is een thema dat in de lente veel peuters aanspreekt en normaal gesproken op de speelzaal dichtbij gebracht kan worden door o.a. een bezoekje van de dieren van Sandy van de Kinderboerderij Voorschoten.

Dat lukt nu niet, maar zij heeft wel leuke filmpjes op haar site staan en als u met het heerlijke weer zelf een rondje fietst met de kinderen heeft u vast ook al de lammetjes een jonge eendjes gezien.

Ook hebben de juffen van de Hooiberg weer een leuk verhaal van Bobbi, een opzegversje en raadspelletje op de site gezet.

Filmpjes van allerlei (voorlees)activiteiten kunt u natuurlijk nog steeds vinden op onze site www.kinderspeelzaalvoorschoten.nl, oa. onder de Hooiberg en in de nieuwsbrieven van Louise.

Veel kijk- en luisterplezier !

Speelplein

Afgelopen vrijdag is er hard gewerkt op ons pleintje door ‘mijnheer Fred’. Er zijn twee mooie roodgekleurde bomen op het plein gezet en achter het speelhuisje is een appelboom geplant.

Het plan is om in deze hoek ook een moestuintje te maken en te onderhouden met de (oudste) peuters. Wanneer dit projectje kan starten is natuurlijk even afwachten.

Loop gerust een keertje langs de speelzaal om te kijken hoe het geworden is. 

Mocht u vragen hebben of wil uw peuter even bijkletsen, dan kunt u ons ook altijd bellen,op de speelzaal (071 5767370) of mobiel (Jacqueline 06 55306946, Miranda 06 12686734).

 

Wij hopen u en de peuters snel weer te ontmoeten. Maar tot die tijd…….zorg goed voor elkaar en hou het gezond !

 

Een dikke knuffel voor de kinderen en een vriendelijke groet voor de ouders,

Jacqueline, Miranda, Pauline & Monique

Koe


Recent SKV nieuws

Naar het nieuwsarchief...