SKV nieuws

Nieuwsbrief Hooiberg december

Gepubliceerd op

Logo speelzaal De Hooiberg - Voorschoten

Start en afscheid bij de Hooiberg

In oktober zijn Feline en Dina bij ons gestart. Na de kerstvakantie beginnen Mila, Deau, Dion, Nolan en Fay bij de Hooiberg. Welkom allemaal!

In december nemen we afscheid van Jurre, Ariana en Amina want zij zijn klaar voor de basisschool en starten na de vakantie in hun nieuwe klas, veel plezier !

Puk(-thema) 

Voor de herfstvakantie hebben we gezongen, werkjes gemaakt en in de kring met elkaar gepraat over de herfst. Na de vakantie kwam het thema Vervoer aan bod en hadden we veel mooie, grote auto’s en een leuke autobaan van juf Margriet te leen. Ook hebben we veel plaatjes van grote auto’s in de nieuwe boekjes bekeken. Soms werden we buiten ‘getrakteerd’ op de vuilniswagen en er is natuurlijk niets leuker dan de auto’s in het echt te zien.

 

Nu zitten we met de peuters volop in het sinterklaasfeest. We hebben ons eigen gemaakte schoentje gezet en mooie mutsen gemaakt. Ook hebben we wat nieuwe versies van bestaande Sinterklaasliedjes gezongen, zoals ‘Sinterklaasje kom maar binnen met je Piet’. In het boek ‘Sinterklaasje, kom maar binnen’ staan ook liedjes van nu.

Zoals u in de decemberbrief heeft kunnen lezen, maken we er op 3, 4 en 5 december in de kring met de kinderen een gezellige viering van.

Daarna heel even rust en vanaf 10 december staat alles al weer in het teken van Kerst. Dit vieren we met een brunch op 17, 18 en 19 december rond 11 uur. We hopen dat u intekent op de lijsten, die vanaf deze week in het lokaal hangen, en iets mee wil nemen voor dit gezellige etentje.

 

Foto’s van alle activiteiten kunt u natuurlijk nog steeds vinden op onze site www.kinderspeelzaalvoorschoten.nl onder de Hooiberg.

Veel kijkplezier !

nieuwsbrief_Hooib_sint


Recent SKV nieuws

Naar het nieuwsarchief...