SKV nieuws

Nieuwsbrief mei 2019

Gepubliceerd op

Logo speelzaal Pippeloen - Voorschoten

Thema: Kleuren van Mondriaan op Pippeloen

Deze weken gaat alles over de kleuren geel, blauw en rood want Pippeloen staat in het teken van Mondriaan! We behandelen iedere week een van deze kleuren, waarbij de liedjes, activiteiten en knutsels alles met een bepaalde kleur van doen hebben. Aan het einde van het thema zullen alle kinderen een echte Mondriaan mogen plakken!. Daarna gaan we over naar het thema “zomer”.

Thema_Mondriaan

Schoolfotograaf 1 juli en 2 juli

De fotograaf komt er weer aan! We verwachten de schoolfotograaf dit jaar op maandag 1 en dinsdag 2 juli. Kinderen die Pippeloen niet op deze dagen bezoeken zullen in de gelegenheid worden gesteld om langs te komen met hun ouders op bovengenoemde data, in overleg met ons.

De Kinderboerderij bij Pippeloen

Op dinsdag 7 mei  mochten we Sandy van de Kinderboerderij Voorschoten bij Pippeloen verwelkomen met enkele kuikentjes, een caviaatje en een lief, zacht konijn. De kinderen hebben ervan genoten en we zijn Sandy dankbaar voor haar tijd en enthousiasme! Bij de Kinderboerderij zijn er nog veel meer dieren te zien en deze is vrij toegankelijk voor iedereen. Voor meer informatie: https://www.stichtingkinderboerderijvoorschoten.nl/over-de-kinderboederij/

 

Kinderboerderij_op_bezoek

Schoonmaakochtend  24 en 25 juni en schoonmaak speelgoed

Maandagmorgen 24 juni en dinsdagmorgen 25 juni houden we weer de jaarlijkse grote schoonmaak bij Pippeloen. Er is altijd koffie en gezelligheid! Tevens vragen we ouders om speelgoed mee te nemen naar huis om schoon te maken. Er komen intekenlijsten te hangen waarop iedereen kan aangeven wat het beste uitkomt.

Vakantie

De Hemelvaartsdagen vallen dit jaar op donderdag 30 en vrijdag 31 mei en Tweede Pinksterdag op maandag 10 juni.

 

Vriendelijke groeten van de leidsters van peuterspeelzaal Pippeloen,

Ellen, Marianne en Jorine


Recent SKV nieuws

Naar het nieuwsarchief...