SKV nieuws

Nieuwsbrief Olleke Bolleke

Gepubliceerd op

Logo speelzaal Olleke Bolleke - Voorschoten

Wat hebben wij gedaan de afgelopen periode op Olleke Bolleke

Wij hebben met het thema vervoer gewerkt. Alles waarmee je jezelf of iets kan verplaatsen is besproken; wie rijdt er in, waar wordt het voor gebruikt, hoe ziet het eruit enz. Als klap op de vuurpijl is de vader van Djoeke (brandweerman) op bezoek geweest met een echte brandweer/ ladder auto. Natuurlijk hebben wij ook knutselwerkjes gemaakt en liedjes gezongen over dit thema.

SAM_1507

Op onze site www.kinderspeelzaalvoorschoten, onder Olleke Bolleke kunt u inloggen om foto’s te bekijken van activiteiten.   

Momenteel zijn wij bezig met het thema voorjaar/ Pasen. Er wordt van alles geleerd over welke dieren er uit een ei komen, soorten bloemen, liedjes over het voorjaar en er worden mooie knutselwerkjes gemaakt.  

Fotograaf

Op maandag 1/5 en dinsdag 2/5 komt de schoolfotograaf. Een dringend verzoek om op deze dagen uw kind tussen 8.30 en 8.45 uurte brengen en direct afscheid te nemen van uw peuter. Op deze manier is het rustig als de fotograaf gaat beginnen.

OPROEP : 

Zaterdag 20 mei organiseren wij een lente/ boerderij feest. Voor dit feest zijn wij op zoeknaar  mooi speelgoed dat wij kunnen verkopen op deze dag. De opbrengst zal gebruikt worden voor de organisatie van het feest. Als er geld overblijft kopen wij hier weer nieuw speelgoed voor, dat wij op de speelzaal zullen gebruiken.  

Verdere informatie over deze dag volgt nog, maar houd deze ochtend alvast vrij in uw agenda!  

Wie verlaten de speelzaal en wie starten er op de speelzaal? 

Er starten weer nieuwe peuters; Bink, Keano, Celine en Xavi. Welkom allemaal! Wij wensen jullie een fijne tijd op de speelzaal. 

Beau en Alicia gaan ons verlaten want zij worden 4 jaar en gaan naar de basisschool. 

Wij wensen jullie veel plezier op jullie nieuwe school. 

Oudercommissie  

Als het u leuk lijkt om te komen helpen in de oudercommissie dan bent u van harte welkom. Geef dit even door aan een van de leidsters.  

Graag herinneren wij u aan het volgende:  

- Zou u erop willen letten uw kind tussen 8.30 en 9.00 uur te brengen. Om 9.00 uur   willen wij graag dat alle ouders afscheid hebben genomen zodat wij met ons programma kunnen beginnen.

 - Als uw kind een dagje niet komt, graag even telefonisch of via de mail afmelden.   

- Aan de ouders van de peuters die nog niet zindelijk zijn, vragen we om zelf bij te houden of er nog voldoende luiers in het mandje van uw peuter zijn.  

- Denkt u er ook aan als u peuter bijna 4 wordt om tijdig (minimaal een maand van tevoren) een opzegformulier in te vullen?!  

-Wilt u er bij mooi weer op letten dat u uw peuter ’s morgens thuis zelf insmeert ? Zeker als uw peuter allergisch is voor bepaalde middelen, is dit belangrijk. We kunnen dan in het zonnetje veilig buiten spelen! 

Voor in uw agenda, de volgende dagen zijn wij gesloten: 

-      Mei vakantie     22/4 t/m 30/4 

-      Bevrijdingsdag  5/5 

-      Hemelvaart       25/5 en 26/5 

-      Pinksteren         5/6  

 

Met vriendelijke groet,

 

Leidsters Olleke Bolleke

 


Recent SKV nieuws

Naar het nieuwsarchief...