SKV nieuws

Nieuwsbrief ouders Olleke Bolleke 24 april

Gepubliceerd op

Logo speelzaal Olleke Bolleke - Voorschoten

Beste ouders,

Op maandag 11 mei, na de meivakantie, openen wij onze deuren weer bij Olleke Bolleke. Zoals u kunt begrijpen en lezen in de algemene brief zullen we passende maatregelen treffen, om de kans op besmetting te minimaliseren. Wij willen het zo veilig mogelijk maken voor uw kinderen, maar streven er ook naar dat uw kind zich veilig kan voelen met en ondanks de maatregelen, die de gang naar de peuterspeelzaal toch wat anders maken. Dit kan betekenen dat een fysieke afstand van anderhalve meter van ons tot uw kind in situaties moeilijk haalbaar is, bijvoorbeeld wanneer ze een vorm van troost nodig hebben. Uiteraard houden wij alle andere genoemde aandachtspunten goed in de gaten.

Het zal in het begin een beetje vreemd voelen en misschien een zoeken zijn hoe dit gaat. Het kan dan ook zo zijn dat de praktijk en ontwikkelingen rondom het Corona-virus maken dat we maatregelen gaandeweg aanpassen. Maar daar hoort u dan uiteraard over.

Wij hebben er in ieder geval zin in om uw peuter weer te mogen ontvangen!

Wij hanteren de volgende breng- en haaltijden zodat we alles extra kunnen ontsmetten zodra we gaan beginnen:

Brengen: tussen 8.30 - 9.15

Halen: tussen 11.30 – 12.15 uur

 

U kunt om de beurt aanbellen.  Astrid zal uw kind aannemen en naar de zaal brengen. Op de zaal zal Annemieke zijn, evenals onze stagiaire, om uw kind op te vangen. Bij het raam kan er gezwaaid worden.

Bij het ophalen geldt hetzelfde. Houdt u, als ouders, onderling ook afstand

T.a.v. traktaties gelden ook andere maatregelen; voorlopig zullen wij dit op de zaal verzorgen. Mochten er vragen / opmerkingen zijn of behoefte tot overleg kunt u uiteraard contact met ons opnemen, via de mail of telefonisch wanneer we op de zaal zijn.

Wij wensen jullie nog twee goede weken toe, en graag tot daarna!

Met vriendelijke groeten,

Astrid, Annemieke en Huda (stagiaire).

ollekebolleke@kinderspeelzaalvoorschoten.nl  / 071-5616231


Recent SKV nieuws

Naar het nieuwsarchief...