SKV nieuws

Nieuwsbrief Pippeloen juni 2017

Gepubliceerd op

Logo speelzaal Pippeloen - Voorschoten

Thema: Mondriaan op Pippeloen

Deze weken gaat alles over de kleuren geel, blauw en rood want Pippeloen staat in het teken van Mondriaan! We behandelen iedere week een van deze kleuren, waarbij de liedjes, activiteiten en knutsels alles met een bepaalde kleur van doen hebben. Aan het einde van het thema zullen alle kinderen een echte Mondriaan mogen plakken!

Foto_mondriaan

Schoolfotograaf 28 juni en 29 juni

De fotograaf komt er weer aan! We verwachten de schoolfotograaf dit jaar op woensdag 28 en dinsdag 29 juni. Kinderen die Pippeloen niet op deze dagen bezoeken zullen in de gelegenheid worden gesteld om langs te komen met hun ouders op bovengenoemde data, in overleg met ons.

Zomerfeest Ridders en Prinsessen

We vieren dit jaar weer een zomerfeest, het wordt een prinsessen en riddersfeest! Op maandag 4, dinsdag 5 juli woensdag 6 juli en donderdag 7 juli zullen we tijdens de ochtenden allerlei leuke zomeractiviteiten met de kinderen doen. Kinderen die Pippeloen niet op deze dagen bezoeken zullen door de leidsters worden uitgenodigd om, in overleg, op een van deze ochtenden te komen vanaf 10.00 uur.

Waterbaan

Schoonmaakochtend en schoonmaak speelgoed

Graag willen we weer alle ouders bedanken voor het meehelpen op de schoonmaakochtend en het meenemen van speelgoed om thuis schoon te maken. De zaal ziet er weer blinkend uit, mede dank zij jullie inzet!

Vakantie

De zomervakantie begint op maandag 10 juli en duurt t/m vrijdag 18 augustus. Maandag 21  augustus zijn we er allemaal weer om de kinderen te verwelkomen!

 

Vriendelijke groeten van de leidsters van peuterspeelzaal Pippeloen,

Ellen, Marianne en Jorine


Recent SKV nieuws

Naar het nieuwsarchief...