SKV nieuws

Nieuwsbrief Pippeloen maart 2022

Gepubliceerd op

Logo speelzaal Pippeloen - Voorschoten

Maart 2022

 

Kleine terugblik

Een_huis_voor_HarryNa ons thema ‘gezondheid’, waarbij we aandacht hadden voor ‘ziek zijn,  hygiëne, gezond eten en bewegen’ hadden we de week voor de voorjaarsvakantie het boek ‘Een huis voor Harry’ centraal gesteld.  Dit n.a.v. de voorleesweek, om het lezen van boeken te promoten. Het was een gevulde week, want ook Bianca van gymnastiekvereniging ‘Slank en Kwiek’ is langs geweest voor een gymlesje met de kinderen.

 

Dansend het nieuwe seizoen in

MuzieknootjesHet nieuwe seizoen is duidelijk begonnen. Na het grauwe weer schijnt de zon inmiddels en komen de bolletjes tot bloei. Na de voorjaarsvakantie hebben we gekeken en gezongen over de narcis, de krokus, de hyacint…en nu zijn we begonnen met het thema ‘Muziek’. Daarover vast meer in een volgende nieuwsbrief.

 

Vanaf 28 maart zullen wij met onze activiteiten toewerken naar Pasen.                                                              

Dinsdag 22 maart inloopochtend bij Pippeloen

Hoe fijn is het dat we langzaam maar zeker ook zonder Corona-maatregelen kunnen. Zoals u al in de algemene nieuwsbrief van Louise Schrijver heeft kunnen lezen houden wij het afscheid nemen van uw kind bij de deur in stand. Nu het weer kan hebben we wel zo nu en dan een inloopochtend, waarbij u met uw kind tot 9.15 uur mee naar binnen kunt om gevoel te houden bij wat er op de zaal gebeurt.

Kopje_koffie

 

A.s. dinsdag 22 maart nodigen wij u hiervoor van harte uit!  Astrid de Nijs van het consultatiebureau zal deze ochtend ook aanwezig zijn. Er is dan ook mogelijkheid om haar vragen te stellen.

De koffie staat klaar!

 

 

Pasen en Meivakantie / Pippeloen gesloten

Pasen: 15-18 april 2022
Meivakantie: 23 april t/m 8 mei 2022
 
Vriendelijke groeten van de juffen van Pippeloen,Krokus
Jorine, Ellen, Annemieke en Astrid (vrijdag)

Recent SKV nieuws

Naar het nieuwsarchief...