SKV nieuws

Nieuwsbrief Pippeloen maart - april 2016

Gepubliceerd op

Logo speelzaal Pippeloen - Voorschoten

Thema lente

De lente komt er weer aan! Pasen staat de komende weken centraal en na de Pasen gaan we over op voorjaarsbloemen, zoals narcissen en tulpen, en jonge dieren. We sluiten af met de voorbereidingen voor Koningsdag (hoedjes e.d.). Jullie zullen het wel merken aan de knutselwerkjes en mogelijke verhalen van de kinderen..

Koffieochtenden

Ze komen er weer aan, hou het in de gaten! Op  donderdag 7, vrijdag 8 en maandag 11 APRIL, dit keer aan het begin van de ochtend, van 08.30 tot 09.45. Houdt u er rekening mee bij het brengen?

Pasen

Pasen wordt op de speelzaal gevierd op maandag 21/3, woensdag 23/3 en donderdag 24/3. We gaan dan  eieren zoeken en maken er een feest van!

Cursus gebarentaal

Alle leidsters van de SKV hebben in februari een VVE cursus “gebarentaal bij jonge kinderen” gevolgd  bij de Schooladviesdienst in Leiden. We hopen met de opgedane kennis alle kinderen die nog niet praten of anderstalig zijn beter te kunnen begeleiden.

Paasweekend en Meivakantie vrij

Op Goede Vrijdag 25 maart en Tweede Paasdag 28 maart is Pippeloen dicht. De meivakantie valt dit jaar van 23/4-8/5.

Baby in bad

De afgelopen weken stond het thema baby's cenraal. Een echte baby is in peuterspeelzaal onder grote belangstelling van de peuters in bad gedaan!

Pippeloen_baby_in_bad

 

Vriendelijke groeten van de leidsters van peuterspeelzaal Pippeloen,

Ellen, Marianne en Jorine


Recent SKV nieuws

Naar het nieuwsarchief...