SKV nieuws

Nieuwsbrief Pippeloen september 2022

Gepubliceerd op

Logo speelzaal Pippeloen - Voorschoten

Weer welkom!

  

Pippeloen_buitenspelenNa de zomervakantie mochten we de peuters weer welkom heten bij Pippeloen. Wat fijn dat ze er weer zijn! We zijn rustig gestart en langzaam maar zeker druppelen ook nieuwe peuters bij Pippeloen binnen. Met het nog warme weer hebben we geknutseld, gelezen en gepraat over het strand, de zee, krabjes en andere water- en vakantieactiviteiten. Het was ook mooi weer om buiten de speelauto’s te wassen. Vanaf deze week starten we met het thema ‘Dit ben ik’.

 

Thema ‘Dit ben ik’ 

Hoe heet ik, hoe zie ik er uit, wat vind ik leuk, wat is mijnPippeloen_logo_Vreedzame_School familiesamenstelling.. We zijn allemaal anders en horen bij elkaar. Vanuit het idee van de ‘Vreedzame School’ is er oog en oor voor ieder afzonderlijk evenals voor de sociale verbondenheid: dingen samen doen, elkaar helpen, ruzies oplossen, samen delen, om de beurt. We onderschrijven het belang van gezien worden, opstekers geven, omgaan met emoties en ook het leren omgaan met regels. ‘Dit ben IK…en samen WIJ’. We zullen door het jaar heen accenten leggen op deze onderdelen, met vanaf deze weken het accent op ‘Dit ben ik’.

Inloopweek 19-23 september

Kopje_koffie

Na de Corona-periode hebben wij het ‘afscheid nemen bij de deur’ in stand gehouden. Omdat het fijn kan zijn een ontmoeting met het spelen van uw kind op de zaal, de juffen en andere ouders te hebben willen wij u toch regelmatig in de gelegenheid stellen met uw kind mee naar binnen te komen. Dit is mogelijk in de week van 19-23 september. U kunt dan tot uiterlijk 9.15 uur blijven. Fijn als u even mee naar binnen komt. Van harte welkom!

Communicatie

Zoals u wellicht heeft gemerkt hebben wij in de eerste helft van 2022 een nieuw mailadres gekregen, een nieuwe telefoon en andere organisatorische veranderingen. Mogelijk dat wij in deze overgang  tijdelijk wat minder goed bereikbaar waren. Inmiddels lijkt dat allemaal op orde. Het staat ook op de website. Maar voor de zekerheid:Tel. Pippeloen: 088-3043083 /  mailadres: pippeloenvoorschoten@splopvang.nl

Hartelijke groet van de juffen van Pippeloen,                                                                                                       Jorine, Ellen en Annemieke.


Recent SKV nieuws

Naar het nieuwsarchief...