SKV nieuws

Nieuwsbrief SKV Koningsdag

Gepubliceerd op

Nieuwsbrief Stichting Kinderspeelzaal Voorschoten

Datum: 27 april 2020

logo_koningsdag

Beste ouders/verzorgers,

Vandaag is het koningsdag. Helaas kunnen de kinderen niet naar de kermis en ook het bezoeken van de rommelmarkt zit er niet in. Gelukkig zijn er veel alternatieve ideeën die het gevoel van koningsdag toch nog een beetje in stand houden. Misschien eten jullie wel een lekker koningstaartje of koekje. Of gaan jullie koekhappen in de kamer.

Goed nieuws vanuit de overheid. Ook na 11 mei, voorzolang de scholen nog niet hélemaal open zijn, blijft de overheid de kinderopvangtoeslag vergoeden! Meer is daarover de lezen op de site van de overheid.

Prentenboekfilmpjes

Juf Annemieke leest het prentenboekje voor van Dik Bruna over een koning. Ze vertelt daarna nog over wat koningsdag is.

ballonnen_en_vlaggen

 

Juf Linda vertelt het verhaal over de Boehoe baby. Deze baby hadden we al een keer gezien in een nieuwsbrief maar ik ben benieuwd of de baby van juf Linda nog steeds huilt.

Spelletjes

In de vorige nieuwsbrieven kwamen de boerderijdieren veel voor. En daar gaan we de volgende nieuwsbrief nog even meer verder want dat blijft toch een heel erg leuk thema in deze tijd van het jaar. Juf Marike heeft een spelletje gemaakt voor de peuters waarbij de dierengeluiden kunnen raden. Ik ben heel erg benieuwd of jullie kunnen raden welke dieren je hoort.

Woezel_en_pip

 

 

Fijne dag vandaag met Koningsdag,

Louise Schrijver

Manager peuterspeelzaalwerk SKV

info@kinderspeelzaalvoorschoten.nl

06 447 44404

 

 

 

 


Recent SKV nieuws

Naar het nieuwsarchief...