SKV nieuws

Nieuwsbrief SKV

Gepubliceerd op

Datum: 30 april 2020


Beste ouders/verzorgers,

Vandaag is het de laatste week voorlopig dat we zonder kinderen op de peuterspeelzaal zijn. Nog een weekje vakantie en dan gaan we echt beginnen. We vinden het reuze spannend maar ook fantastisch dat we volgende week weer onze peuters en hun ouders in het echt zien. We zijn een grote voorraad met schoonmaakmiddelen, zeep en papieren handdoekjes aan het maken en andere spulletjes die we nodig hebben om zo hygiënisch mogelijk te werken. Nog meer dan we al gewend waren om te doen. Waarbij we het virus willen buitenhouden maar het tegelijkertijd nog wel veilig is voor de peuters uiteraard.

Schoonmaakmiddelen

Prentenboekfilmpjes

Juf Marike leest het prentenboek voor Kwaak. Een eendje moet al het werk doen op de boerderij. Maar dat is best wel veel werk en daar werd het eendje wel een beetje moe van. Zou het eendje nog hulp krijgen? Misschien van de boer of misschien toch de boerderijdieren? 

Een ander boekje gaat ook over een boerderij. Varkentje Floortje heeft het heel erg warm. Floortje zou het liefste gaan zwemmen. Maar kan dat wel als je een varkentje bent? Vindt de boer dat wel een goed idee? Juf Marike leest het prentenboek voor. 

Biggetjes

Dieren kijken

In de prentenboekfilmpjes kwamen de boerderijdieren veel voor. Daar hebben we ook nog een heel erg leuk filmpje van dat is gemaakt door juf Annemieke. Zij gaat op bezoek bij boer Geert. 


Juf Jacqueline heeft in de stallen van boerderij Geertje gekeken daar heeft ze de geitjes en de biggetjes gezien die daar wonen. Daar heeft ze een mooi filmpje van gemaakt. 

Met vriendelijke groeten,

Louise Schrijver

Manager peuterspeelzaalwerk SKV

info@kinderspeelzaalvoorschoten.nl

06 447 44404


Recent SKV nieuws

Naar het nieuwsarchief...