SKV nieuws

Nieuwsbrief Speelboom december 2018

Gepubliceerd op

Logo speelzaal Speelboom

Sint en kerstviering: 

Wat gaat de tijd toch weer snel. De sint en kerstviering is alweer voorbij. Het was erg gezellig met leuke activiteiten. 

Met het sinterklaasfeest dat we samen met het kdv hebben gevierd zijn we langs de verschillende klassen gegaan voor leuke activiteiten. Bijvoorbeeld pietengym waarbij de kinderen een parcours konden afleggen en aan het einde daarvan een cadeautje in de schoorsteen mochten gooien. Ze hebben allemaal goed hun best gedaan en hun pieten diploma dik verdiend. Ook mochten de kinderen een speculaaspop versieren en werd er tijdens het versieren natuurlijk ook lekker gesnoept. Ook gingen ze los bij de pieten disco en hebben ze een mooie stoomboot geknutseld. 

Bij de kerstlunch was de tafel mooi gedekt, en de lichtjes waren aan. We hebben allemaal lekker genoten van krentenbolletjes, worstenbroodjes, mini croissantjes en lekkere toastjes. 

Natuurlijk zijn alle foto’s die er gemaakt zijn tijdens deze dagen te vinden op de website van de SKV.

Luiers:

Hierbij een verzoek voor de peuters die een luier dragen: graag zorgen voor voldoende reserveluiers, we grijpen vaak mis. Graag als u gewone luiers mee wilt nemen en geen luierbroekjes ( is veel werk met verschonen en ook niet prettig voor de peuter, als alles weer uit moet). Als ze bij binnenkomst een luierbroekje aan hebben is dat prima.

Inloopspreekuur CJG:

Dinsdag 8 januari a.s. is Astrid de Nijs, wijkverpleegkundige vanaf 08.30 uur bij peuterspeelzaal de Speelboom aanwezig.

 

U heeft dan de gelegenheid om vragen aan haar te stellen over uw kind.

 

Bijgevoegd nadere informatie hierover. Tevens kunt u tot 09.30 uur een kopje koffie of thee blijven drinken en kennis maken met de andere ouders.

 

Vakantie:

De kerstvakantie dit jaar is van maandag 24 december t/m zondag 6 januari en dan zijn wij gesloten. We zien jullie graag weer vanaf maandag 7 januari 2019. 

We wensen jullie een fijne feestdagen en zien er naar uit om alle peuters weer te zien! 

Vriendelijke groet,

 

Linda de Jong, Alexandra Kentie en Marit Kwast


Recent SKV nieuws

Naar het nieuwsarchief...