SKV nieuws

Nieuwsbrief Speelboom oktober 2018

Gepubliceerd op

Logo speelzaal Speelboom

 

Thema "familie" 

De afgelopen periode hebben we aandacht besteed aan het thema “familie”.

We hebben knutselwerkjes over het thema gemaakt, liedjes gezongen en spelletjes gedaan.

Ook hebben de moeders van Marley en Sophie en de oma van Sanne een leuk boek over het thema voorgelezen in de kring. De foto’s hiervan zijn ook terug te vinden op de website. De peuters weten nu alles over de familie (papa, mama, opa, oma, broertje, zusje enz.).

IMG-20181015-WA0001 IMG-20181015-WA0002 IMG-20181015-WA0003 

Thema "Herfst" 

Inmiddels zijn we begonnen met het thema “herfst”. We gaan weer leuke knutsels maken, zingen liedjes en bespreken het thema ook in de kring. Als de peuters het leuk vinden mogen ze iets over het thema meenemen en als er een ouder of opa of oma wil voorlezen in de kring over dit thema, vinden we dit natuurlijk ook erg leuk!

Oudercommissie 

 

Wij zijn nog dringend op zoek naar nieuwe leden voor onze oudercommissie. Ongeveer 3 keer per jaar hebben wij een vergadering (inclusief een centrale vergadering voor alle oudercommissies van de speelzalen in Voorschoten), verder vragen wij o.a. uw hulp bij festiviteiten zoals de Sint- en Kerstviering en b.v. koffieochtenden.

 

Jassen, wanten, sjaals enz.

Met het fantastische weer van de afgelopen periode, lijkt het nog ondenkbaar, maar voor je het weet gaan weer de laarzen, handschoenen en sjaals aan/om! Hierbij willen we u verzoeken om al deze kledingstukken te voorzien van de naam van uw kind. Dit scheelt een hoop gezoek als we naar buiten willen gaan. 

 

De herfstvakantie is van zaterdag 20 oktober t/m zondag 28 oktober.

Wij wensen u alvast een fijne vakantie toe!

 

 

Vriendelijke groet, 

Linda de Jong en Alexandra Kentie

 


Recent SKV nieuws

Naar het nieuwsarchief...