SKV nieuws

Vrijwilligersmarkt 2018

Gepubliceerd op

 

Vrijwilligersmarkt onder een gezellig zonnetje.

Op zaterdag 8 september werd het jaarlijkse Weekend van Voorschoten georganiseerd met traditioneel op zaterdag de Vrijwilligersmarkt.

Ook de SKV heeft op zaterdag wederom aan de gezellige Vrijwilligersmarkt deelgenomen. Vele bekenden en onbekenden hebben een kijkje genomen bij onze kraam.

vrijwilligersmarkt_2018_b

De kraam was ingericht met een kleine bloemlezing van het beschikbare materiaal dat de peuterspeelzalen biedt aan haar peuters maar daarnaast ook met informatie voor de ouders over de methodes die worden gebruikt om peuters te volgen en stimuleren in hun ontwikkeling. Alle peuters die langskwamen kregen een bellenblaas of kleurplaat met kleurpotloodjes. Grote verrassing was dat de kinderen dit jaar ook geschminkt konden worden. Veel dank daarvoor aan onze leidster Ellen die vele gezichten omtoverde tot vlinders, draken, poezen en gevaarlijke tijgers.

vrijwilligersmarkt_2018

We hadden dit jaar ook gasten bij onze kraam: Jes Rijland. Jes Rijland biedt in Voorschoten de VoorleesExpress aan waarbij vrijwilligers wekelijks komen voorlezen bij kinderen die dat voor hun taalontwikkeling nodig hebben. Kijk hier voor meer informatie over Jes Rijnland en de producten die zij aanbieden.


Recent SKV nieuws

Naar het nieuwsarchief...