SKV nieuws

Vrijwilligersmarkt 2019

Gepubliceerd op

Vrijwilligersmarkt in zomerse sferen

Op zaterdag 14 september werd het jaarlijkse Weekend van Voorschoten georganiseerd met traditioneel op zaterdag de Vrijwilligersmarkt. Dit jaar is door de organisatie gekozen voor een iets veranderd concept. Er was dit jaar namelijk meer ruimte gemaakt rondom de kramen voor activiteiten.

Ook de SKV heeft op zaterdag wederom aan de gezellige Vrijwilligersmarkt deelgenomen. Vele bekenden en onbekenden hebben een kijkje genomen bij onze kraam. Doordat er meer ruimte rondom de kraam beschikbaar was kon er een speelruimte worden ingericht met grote bouwblokken, auto’s en tekenmateriaal.

De kraam zelf was weer ingericht met een kleine bloemlezing van het beschikbare materiaal dat de peuterspeelzalen bieden aan haar peuters maar daarnaast ook met informatie voor de ouders over de methodes die worden gebruikt om peuters te volgen en stimuleren in hun ontwikkeling. Alle peuters die langskwamen kregen een bellenblaas en konden worden geschminkt. Grote verrassing was dat de kinderen dit jaar ook konden kiezen voor een mooie glimmende tatoeage Veel dank daarvoor aan onze leidster Ellen en haar dochter die inmiddels zeer professioneel de vele gezichten omtoverde tot vlinders, draken, poezen en gevaarlijke tijgers.

 

Weekend_van_Voorschoten_2019_e

Weekend_van_Voorschoten_2019_f


Recent SKV nieuws

Naar het nieuwsarchief...