SKV nieuws

Zomerfeest bij de Hooiberg

Gepubliceerd op

Logo speelzaal De Hooiberg - Voorschoten

jungle

Beste ouders/verzorgers,

Het einde van het schooljaar komt nu snel dichterbij, want op zaterdag 14 juli begint de zomervakantie. De laatste week is altijd druk met afscheids- feestjes van de kinderen die vier jaar worden.

Daarom lijkt het ons leuk om in de periode daarvoor met de peuters het schooljaar feestelijk af te sluiten met een Zomerfeestje. Op woensdag, donderdag en vrijdag 4, 5 en 6 juli hebben we met de kinderen die die ochtenden de speelzaal bezoeken een “Jungle Feest”.

We starten die ochtenden op de gebruikelijke manier, maar hebben vanaf 10.00 uur allerlei spelletjes voor de kinderen. Zo zal er o.a. blikgooien, sjoelen en eendjes vangen gedaan kunnen worden. Er is geen verplicht circuit, maar de kinderen mogen zelf kiezen wat zij leuk vinden.

Om het feest compleet te maken, gaan we rond 11.00 uur aan tafel om lekker pannenkoekjes te eten, met als afsluiting een waterijsje !

Mocht uw kind allergisch zijn, wilt u dit dan nog even aan ons doorgeven?

U zult begrijpen dat wij dit feestje niet alleen kunnen organiseren en vragen, naast de hulp die wij van de Ouder Commissie krijgen, ook uw hulp! Wij hebben ongeveer 4 ouders per ochtend nodig.

Vindt u het leuk om te helpen bij een spelletje of pannenkoekjes te bakken, geeft u zich dan z.s.m. op bij een van de leidsters!

We hopen op een gezellig en zonnig Zomerfeest !

 

Met vriendelijke groet,

Leidsters peuterspeelzaal de Hooiberg     aap                            


Recent SKV nieuws

Naar het nieuwsarchief...