Peuterspeelzaal De Boerderij

De Boerderij 

logo_de_boerderijDeze peutergroep van maximaal 16 peuters, is volgens een nieuw concept  opgezet waarbij er voor ouders van deze peutergroep, een keuze mogelijk is om te kiezen voor peuteropvang van de SKV of de peuterplusgroep (hele dagopvang) van 8.00 uur tot 18.30 uur van Bibelebon van Norlandia.

De peuters van de dagopvang nemen in de ochtend van 8.15 tot ongeveer 12.15 uur deel aan peutergroep de Boerderij en zullen in de middag naar hun eigen stamgroep terug gaan. De peuters van de SKV worden door hun ouders tussen 8.15 en 8.45 uur gebracht en tussen 11.45 en 12.15 uur opgehaald.

In peutergroep de Boerderij wordt gewerkt op de ontwikkelingsgerichte manier zoals er op alle peuterspeelzalen van de SKV wordt gewerkt.

De groep peuters zal worden begeleid door een gekwalificeerde leidster van de SKV en een gekwalificeerde leidster van Norlandia. Dat zijn Louise Schrijver en Marlous Janssen.

De Boerderij is open op maandag en donderdag.

Mocht u naar aanleiding van bovenstaande vragen hebben, of heeft u interesse in de nieuwe groep aan de Aletta Jacobsplantsoen, dan kunt u contact opnemen met de leidsters van de Boerderij door het sturen van een mail naar info@kinderspeelzaalvoorschoten.nl of te bellen naar 06 447 44404

 

Voor inschrijven voor De Boerderij: klik hier

Tuin_Hooiberg_1 Tuin_Hooiberg_2 Tuin_Hooiberg_3

Leidsters

Louise Schrijver

Nieuws van De Boerderij

Nieuwsbrief januari 2020

Logo speelzaal de Boerderij

De Boerderij bestaat 1 jaar Een jaar geleden zijn we begonnen met de groep De Boerderij als uitbreiding van de Hooiberg. Het werd geen ‘gewone’ groep maar een groep die gecombineerd werd met kinderen uit de 3plus groep van kinderdagverblijf Bibelebon van Norlandia. Dat was beste spannend. Het in- en uitstromen van de kinderen verloopt wat anders dan bij de Hooiberg en er werken twee ... Lees verder

Foto's

In verband met de privacy van de kinderen zijn foto's in het fotoalbum alleen zichtbaar na inloggen. De inlogcodes voor het fotoalbum vind u in het informatieboekje dat u heeft gekregen.

Ga naar het fotoalbum om in te loggen...

Contactgegevens

U kunt contact opnemen met: Louise Schrijver, info@kinderspeelzaalvoorschoten.nl, 06 44744404

Adres

Peuterspeelzaal De Boerderij
Aletta Jacobsplantsoen 99
2253 RP Voorschoten

071 5767370 / boerderij@kinderspeelzaalvoorschoten.nl

Recent SKV nieuws

Naar het nieuwsarchief...